sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Koiraurheilua

Vihjasinkin jo aiemmin syksyllä, ensi vuoden alussa ilmestyvästä koiraharrastuskirjasta. Sen julkaisupäivä siirtyi helmikuulle, mutta sain luvan jakaa jo kuvamateriaalia kesän studiokuvauksista.

Onnistuimme kesän aikana kuvaamaan kaikki kirjaan tulevat rodut studiossa. Pidimme kaksi varsin tiivistahtista kuvauspäivää, joihin tuli koiria ympäri Suomen. Olimme kirjan toimittajan, Mian, kanssa aivan hämmästyneitä ja otettuja tästä. Toiset tulivat Helsinkiin vain kuvauksen takia ja 5-15 minuuttisen kuvaustuokion jälkeen lähtivät paluumatkalle.

  Opas esittelee harrastuskoiran hoitoa, ruokintaa, harrastusmuotoja sekä rotuja.


Mian ajatuksia kuvauksista:
Kaikki nyt eivät tietenkään kuvauksissa menneet kuten piti. Taustakangastilaus ei ehtinytkään perille, joten jouduttiin pärjäilemään valkoisen taustan rippeillä ja lopulta vaihtamaan harmaa tausta kun muutama koira onnistui täräyttämään kankaasta läpi. Eväsleipänikin joutuivat koirien kitaan, mutta parhaiten mieleeni jäi valloittava bretoni, joka käväisi pöydällä. Meno oli varsin riehakasta ja rentoa. Koirat kuvattiin rennosti, lähinnä sellaisessa asennossa missä koira nyt tuntui itse parhaiten viihtyvän. Mitään tiukkoja näyttelyposeja ei todellakaan haettu reippaiden käyttökoirien kanssa, eikä niitä kirjassa juuri nähdäkään. Kuvista tuli upeita ja ne todella viimeistelevät kirjan ilmeen.
Lue lisää: http://dogsports.fi/index.php/suuri-koiraharrastajan-opas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti