maanantai 1. heinäkuuta 2013

Viljakäärme Diiva


Riihimäen Faunattaressa kuvatut Eläinten Koulukuvat ovat nyt koevedosvaiheessa ja lähdössä eläinten omistajille näytille. Hihkun innostuksesta, sillä kuvauspäivät olivat aivan mahtavia ja sen lisäksi kuvista löytyy niin kivoja otoksia, että tekisi mieli tapetoida niillä asuntoni seinät! Tarvitsen todellakin jonkun näyteikkunallisen myymälän, jotta voin laittaa kuvia paremmin esille. 

Tässä on Diiva, viljakäärme, joka kahteen muuhun kuvaamaani viljikseen verrattuna pysyi yllättävän hyvin paikoillaan, joskin olin aistivinani pientä hermostusta, joka sai kuvaajankin ehkä hiukan varuilleen. Toivottavasti Diiva ei haistanut lievää pelkoani. 

Olen aina pelännyt käärmeitä, mutta Hämeenlinnan Faunattaressa kohtasin ensi kertaa pelkoni ja tajusin, ettei fobiani kovin suuri voi olla, koska pystyin olemaan niin lähellä boaa. Laajakulmaisella linssillä oli kuitenkin jännittävää kuvata, koska ei ollut aivan varma miten lähelle ja miten nopeasti käärme saattaisi liikahtaa. 

Itsesuojeluvaisto oli nytkin hälytystilassa, mutta yhtä säpsähdystä lukuun ottamatta sain voitettua pelkoni ja jopa koskettua käärmeeseen. Ja kylläpä se tuntuikin puistattavalta! Aivan kuin koko otus olisi liikkunut nahkansa alla. 

Riihimäellä kuvattavana kävi yhteensä neljä käärmettä. Muista kuvaa myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti