maanantai 1. heinäkuuta 2013

Nevian Gaga-Loo

Riihimäellä tapasin myös tämän kaunokaisen, oman kasvattini Nevian Gaga-Loon sekä tyttärensä, viralliselta nimeltään Arwén Undomiel. Uudessa kodissaan tytöt ovat saaneet lempinimikseen Rutina ja Vilpertti. En ole aivan varma kumpi on kumpi.

Gaga oli hiukan pulskistunut sitten viime näkemän, mutta tyttärensä oli oikein kuvauksellinen. Kaikessa tohinassa jäi Gagan yksittäiskuvat kovin vähäisiksi.Kasvatin marsuja vuosina 2007-2011 muunnoksinani harlekiini ja magpie. Gaga on väritykseltään harlekiini, mutta rodultaan risteytys. Se oli viimeisimpiä kokeiluitani perimän laajentamiseksi, kun sekä suomesta, että ruotsista alkoi eri sukuiset linjat hävitä. Gagan isä on sheltie-rotuinen marsu, Wallstreet's Nitya Sundara, eli Darra, ja emo oma kasvattini, Nevian Harley Quinn. Gaga muutti toiselle kasvattajalle ja sieltä lemmikkikotiin. Molemmat ovat kauniita väritykseltään ja sheltien ansiosta niiden tyyppi on parempi kuin puhtailla harlekiinilinjoilla, joilla on usein vähän rottamainen, pitkänomainen pää ja kroppa.

Hiukan tuli ikävä marsuaikoja, varsinkin kun kävin samoihin aikoihin moikkaamassa Gagan isoisoäitiä, jolla ikää on jo 6 vuotta. Kotona ei tällä hetkellä ole marsuja ollenkaan.Marsuja on helppo kuvata, sillä ne asettuvat yleensä niille sijoille, mihin ne pistää. Ruoka saa ne yleensä ilmeilemään, mutta jännittävässä tilanteessa ruoka ei välttämättä maistu ollenkaan. Rekvisiittavarastoista löytyy jos jonkinlaisia "marsun kokoisia" kippoja ja koreja. Myös vanhat kirjat ovat osoittautuneet kivoiksi rekvisiitoiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti