torstai 20. kesäkuuta 2013

Viimeinen pilkkupäivitys

Dalmantialaispainoitteinen viikko huipentui kihlaparin kuvaukseen, johon "rekvisiitaksi" oli valittu pariskunnan koira, dalmantialaisuros Bob. Kirjoituksen ei kuitenkaan ole tarkoitus paneutua Bobiin ja kihlakuvaan, vaan Sadun koiranpentuihin, jotka kävivät tänään pikavisiitillä studiolla.

Lupaan, että tämä on viimeinen dalmantialaisia koskeva julkaisu ainakin hetkeen! :)Täysissä kampauksissa ja juhlamekoissa oli vaikea pyöritellä pentuja, joten alkuviikon kuvauksissa tuli vain pari hassua yksittäiskuvaa pennuista. Halusin kuitenkin vielä kokeilla miten onnistuisi pentujen asetteleminen riviin. Vuosi sitten kokeilin samaa bullmastiffin pennuilla ja toisin kuin voisi kuvitella, eivät ne pysyneet paikoillaan hetkeäkään. Nyt muutamia asioita muutettuani sama määrä, aktiivisemman koirarodun pentuja, pysyi paremmin hanskassa. Tärkein muutos aiempaan oli pöytä; mikä tahansa eläin pysyy paremmin paikoillaan kun sen nostaa pois lattiatasolta.

Pentuassistentti ohjasi peruuttavia pentuja pöydän takaa

Se kuvausvinkeistä, loppupostaus onkin sitten pelkkiä koirakuvia, tytöt tietenkin vaaleanpunaisella, pojat tällä kertaa keltaisella. Jokaisesta pennusta kuvattiin pikainen otos myös mustalla taustalla ja yksi onneton joutui pottaan poseeraamaan. Kuvia en juurikaan käsitellyt (taustoja siistinyt), koska olivat varsinaisen projektin sivutuotetta. Ei sillä, että siihen varsinaiseen projektiinkaan olisin tällä kertaa käyttänyt järin paljon aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti