sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Evil Clothing, kevät/kesä 2013

Evil Clothin Ltd, kevät/kesä 2013Hiukan vanhempaa matskua. Vuoden vaihteessa kuvasimme Evil Clothingille tuotekuvia. Vaatteita myy Suomessa mm. Backstreet http://www.backstreet.fi/. Kuvattavana oli kuutta eri vaatemallistoa asusteineen, kuvauspäiviä oli monia ja jokaiselle päivälle useampi eri malli. Kaikista ei tullut kerättyä kuvaa tähän postaukseen ja yhden mallistonkin näemmä kokonaan unohdin toimiston koneelle. Mutta jotain osviittaa siitä, mitä tuli tehtyä. 

Kuvauspäivät oli toisinaan pitkiä ja raskaita, lähes tauotonta kuvaamista, mutta ilmapiiri mukava ja mallit aivan ihania! :) 

Innocent

DC Comics

Cup Cake Cult

Vixxsin


 PoizenVixxsin syksy/talvi 2012 -mallisto

Tähän samaan syssyyn sopii esitellä viime kesän kuvausprojekti.

Ensimmäiset kuvaukset järjestettiin ulkona, toukokuussa 2012. Kuvauspaikaksi valittiin aurinkoinen Suomenlinna ja siellä kokeiltiin useita eri kuvauspaikkoja. Päivän haasteena oli se, että en ollut aiemmin juurikaan miljöössä kuvannut, häitä lukuun ottamatta. Olin siis kaukana mukavuusalueeltani. Vaihtelevat kuvauspaikat toivat työhön lisää haastetta ja koska vaatteita oli paljon ja aikaa vähän, oli valaisun suhteen tehtävä kompromisseja. Mallit olivat onneksi kokeneita poseeraajia. :)

Oma suosikkipaikkani oli tämä, vaaleanpunaisen rakennuksen takaovi (kuvissa Nea ja Maija)

 

Suurin osa setistä kuvattiin meren rannalla. Illalla kasasimme viimeiseen kuvauspaikkaan studiosalamat, alkupäivä sujui yhden pikkusalaman turvin. Kuvassa Nea.


Otteita valmiista katalogista

Laura ja Ida


Laura ja Maija


Tanja ja Nea


Niklas ja Nea


Koska kyse oli syksy/talvi-mallistosta, yritimme löytää hiukan karumpia taustoja, joka kesäisessä Suomenlinnassa tuntui aika mahdottomalta. Pysähdyimme kuvaamaan kontteja vasten, jotka eivät loppujen lopuksi näyttäneet yksittäisissä kuvissa kovinkaan hyviltä, mutta graafikko Mira Vallenius sai koottua kuvista yllättävän toimivan kokonaisuuden.

Cup Cake Cult studiokuvaus 2012

Cup Cakelta saapui muutama vaate kuvattavaksi. Päätimme ottaa niistä kuvat studiossa, Tanjan yllä.
Tanjan blogi löytyy osoitteesta http://roseshock.blogspot.fi/ ja facebook-sivu osoitteesta https://www.facebook.com/RoseShock.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti