sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Evento-lehden kuvauksissa Tapanilan keilahallissa

Evento-lehti, Tapanilan urheilukeskus sekä Pin-Up Garage järjestivät keväällä kilpailun, jossa kaksi onnekasta voitti ilmaisen kuvauspäivän. Voittajat saivat ottaa mukaansa yhdet ystävänsä. Anne ja Mira valitsivat molemmat mukaan siskonsa, Tainan ja Marin. Itse kuvauksen hoiti Studio Nevian.

Kuvaukset järjestettiin Tapanilan urheilukeskuksen keilahallissa. Ystävällinen henkilökunta antoi käyttöön myös yhden squash-hallin, joka oli aivan täydellinen studiokuvauspaikka; korkea ja tilava tyhjä tila.

Mallit pääsivät aluksi meikkaajien ja kampaajien käsittelyyn. Serafina Palmroos meikkasi ja teki kampaukset voittajille ja Katja Rantala heidän siskoilleen. Mallit vaatetti Pin-Up Garagen Heidi Niemi ja alkuun paikalla oli myös lehden edustaja.Kuvaukset aloitettiin "studiossa", jotta mallit pääsivät hiukan kokeilemaan kameran edessä olemista ennen "tosipaikkaa", eli miljöökuvauksia keilahallissa. Osa malleista oli ollut ennenkin kameran edessä, osa taas ensikertalaisia. Kuvausajaksi oli varattu vain tunti, joka aiheutti allekirjoittaneessa pieniä suorituspaineita. :) Aikaa saatiin kuitenkin venyttää, sillä kuvausten jälkeen malleilla oli mahdollisuus jäädä keilaamaan. Aika käytettiin kuitenkin aika pitkälti kuvaamiseen ja sen jälkeen jokainen olikin jo niin poikki, ettei pelaaminen enää maistunut.

Kuva: Evento-lehti
Keilahallissa oli jonkin verran ihmisiä paikalla, mutta heidän läsnäolo (ainakin kuvaajalta) unohtui hyvin äkkiä kun päästiin työn touhuun. Kuvauksia varten oli varattu kolme rataa, joka mahdollisti monipuoliset kuvauspaikat. Epäilin aiemmin, ettei tunnissa useampia settejä ehtisi kuvata, mutta mallit olivat luonnon lahjakkuuksia eikä asentoja tarvinnut aivan hirveästi hioa.

Normaaleista kuvauksista poiketen, malleilla oli vain yksi vaatekerta. Yleensä Pin-Up Garagen kuvaukset on järjestetty studiomaisissa olosuhteissa ja vain muutaman kerran miljöössä. Garagen oma kuvaustila myymälän varastossa on hyvin pieni, joten oli luksusta päästä kuvaamaan squash-halliin!

Kuten aiemmin Evil Clothingin tuotekuvauksiin liittyvässä postauksessa kerroin, en kuvaa juurikaan miljöössä. Olin siis pitkästä aikaa poissa mukavuusalueelta, mikä kieltämättä oli ihan mukavaa vaihtelua, vaikka hiukan jännitinkin, minkälaiset olosuhteet kuvauksille olisi.
Studiovalot toivat työhön onneksi jotain tuttua ja turvallista eikä kuvaus loppupeleissä eronnut juurikaan studiokuvauksesta. Ihmiset valaisin lähes samoin kuin olisin studiossa tehnyt. Taustan valaisu vaatii miljöössä hieman enemmän suunnittelua.

[Valmiit kuvat tulossa!]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti