perjantai 14. kesäkuuta 2013

Eläinten Koulukuvaus Riihimäellä

Kaksipäiväinen kuvausmaraton takana Riihimäen Faunattaressa. Kuvattavana kävi monipuolisesti erilaisia lemmikkejä ja oli aivan mahtavaa päästä tutustumaan myös hiukan vieraampiin lajeihin. 

Tulevaisuudessa yritän kuvata enemmän materiaalia kulisseista. Joskus olisi hauska kuvata videolle sitä kaaosta mikä jonain hetkenä kuvauspaikalla vallitsee. Välillä hiki virtaa, taustakartongit repeilevät ja valot kaatuilevat. Toisinaan saattaa joutua turvautumaan outoihinkin metodeihin, jotta kuva onnistuisi. Joskus on unohdettava tekniikka ja toivottava, että onnistuisi pysäyttämään edes yhden hetken!

Videolle olisi mukava saada myös niitä hyviä hetkiä.
Palkitsevinta on, kun kuvauspaikkaa jännittävä lemmikki yllättäen rentoutuu ja näyttää parhaat puolensa. Tai kun lemmikin ja omistajan kaverikuvassa on juuri oikeanlainen tunnelma. 

Valmiit kuvat eivät kerro minkälainen tunnelma kuvauksissa on ollut, miten eläimet ovat käyttäytyneet, montako ihmistä on tarvittu avuksi ja paljonko ympärillä on ollut yleisöä tai muita häiriötekijöitä. Kuvauspaikkojakin on hyvin erilaisia. Riihimäellä kuvattiin keskellä myymälää, joissain myymälöissä päästään takahuoneeseen ja ollaanpa kerran oltu tuulikaapissakin.

Tällä kertaa kuvauksissa oli melko rauhallista. Omistajat saattavat tuntea toisin, mutta voin sanoa, että villimpääkin menoa on nähty. :) 

4000 kuvan joukosta valikoin muutamia vedoksia näytille ennen varsinaisten koevedosten toimittamista. Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, nämä kuvat jättävät kuitenkin hyvin paljon arvailujen varaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti